Anasayfa » Adobe After Effects Mac 2023 v23.5 indir
Video Düzenleme

Adobe After Effects Mac 2023 v23.5 indir


Hakkında

Büyük bir sahneyi büyütün. Sinematik film başlıkları, girişler ve geçişler oluşturun. Klipten bir nesneyi kaldırın. Ateş açın veya yağmur yağdırın. Bir logoyu veya karakteri canlandırın. Sektör standardı hareketli grafik ve görsel efekt yazılımı After Effects ile her fikri alıp harekete geçirebilirsiniz.

Özellikleri

After Effects ile oluşturamayacağınız hiçbir şey yok.
Animatörler, tasarımcılar ve besteciler film, TV, video ve web için hareketli grafikler ve görsel efektler oluşturmak amacıyla After Effects’i kullanır.

Kredileri yuvarlayın. Kelimeleri döndürün. Döndür başlıkları.
Animasyonlu başlıklar, jenerikler ve alt üçte birlikler oluşturun. Sıfırdan başlayın veya doğrudan uygulamanın içinde bulunan animasyon ön ayarlarından biriyle başlayın. Döndürmeden kaydırmaya ve kaydırmaya kadar After Effects ile metninizi hareket ettirmenin sayısız yolu vardır.

Patlayıcı etkiler. Akıllara durgunluk veren sonuçlar.
Gökyüzüne bir UFO göndermek veya bir patlama yaratmak için videoları ve görüntüleri birleştirin. İmkanlar sonsuzdur. Bomlar, teller ve hatta insanlar gibi nesneleri kaldırın. Sis eklemekten kar yağdırmaya kadar her şeyi yapmak için yüzlerce efekt uygulayın. Hedef kitlenizi aksiyonun tam merkezine yerleştirmek için VR videoları oluşturun.

Animasyon alın.
Logolardan şekillere ve çizgi filmlere kadar ana kareler veya ifadelerle her şeyi harekete geçirin. Veya tasarımlarınızı başlatmak ve benzersiz sonuçlar elde etmek için ön ayarları kullanın.

Başkalarıyla iyi oynar.
After Effects diğer Adobe uygulamalarıyla sorunsuz bir şekilde çalışır. Adobe Dynamic Link ile kompozisyonlar oluşturun ve bunların Premiere Pro’da nasıl göründüklerini anında görün. Çalışmanızı Photoshop, Illustrator, Character Animator, Adobe XD ve Animate’ten içe aktarın. Nerede bulunurlarsa bulunsunlar editörlerle işbirliği yapmak için Ekip Projelerini kullanın. After Effects, 300’den fazla yazılım ve donanım ortağıyla entegredir.

Video kliplerden nesneleri hızlı ve kolay bir şekilde kaldırın
Bir nesnenin veya kişinin çekiminizden çıkmasını mı istiyorsunuz? İçeriğe Uygun Dolgu ile istenmeyen öğeleri hızla kaldırın. kare kare maskelemeye veya kesmeye gerek yok.

Animasyon akışınızı güçlendirin
Bir javascript ifade motoru, performansta 6 kata kadar artış sağlar. Yeni İfade Düzenleyici, kodunuzdaki hataların otomatik olarak tanımlanması da dahil olmak üzere yazmayı daha kolay ve hızlı hale getirir.

Yerel 3B öğelerden derinlik geçişleri alın
Alan Derinliği, Sis 3D ve Mat Derinlik gibi derinlik efektleri uygulayarak öğelerin doğal görünmesini sağlayın. veya 3D görünümleri simüle etmek için derinlik verilerini kullanın.

Sistem Gereksinimleri

Uyumluluk: macOS v10.15 veya üzeri

Ekran Görüntüleri

İndirme Linkleri

Turbobit

5.13 GB .zip






Yorum ekle

Yorum yapmak için tıklayın

Duyuru

MAC bilgisayarlar üzerine aradığınız tüm içerikleri bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz macindir.com’a hoşgeldiniz.


Sitemizde macOS sistemler için aradığınız full oyunları ve full programları bulup indirebilirsiniz. Tüm içeriklerimiz full sürümdür. İlgili aktivasyon araçları da içerisindedir.


Turbobit linklerimiz üzerinden premium alarak hem bize katkıda bulunabilir, hemde daha hızlı indirme yapabilirsiniz. Kırık linkleri lütfen yorum yaparak bildirin.