Anasayfa » Macphun Software Collection 11.2017
Hepsi Bir Arada

Macphun Software Collection 11.2017


Hakkında

Karmaşık fotoğraf düzenleme, tüm Mac kullanıcıları için basit ve hızlı yapıldı. Macphun fotoğraf uygulamaları, Apple tarafından 4 yıl boyunca "Yılın En İyisi" olarak onurlandırıldı. Binlerce kullanıcı. Milyonlarca güzel fotoğraf. Bir Set. Yaratıcı Kit, inanılmaz fotoğraflar oluşturmak için ihtiyacınız olan her şeyi sağlar. Dramatik siyah beyaz görüntülerden büyüleyici portrelere kadar. İlham alanlarından çıplak aksiyon çekimlerine kadar. Ve daha fazlası. Yoğunlaştırmak Fotoğraflarınızın gizli güzelliğini açığa kavuşun. Düzinelerce hazır önayarlarla anında sonuç alın. Veya akıl almaz fotoğraflar için güçlü Yapı, Keskinlik, Detay ve Pro kontrast geliştirmeleri kullanın. Renk uyumu Dünyanın en gelişmiş siyah-beyaz fotoğraf editörü. Tek renkli görüntü düzeninizi yüzlerce hazır ayar, katman, benzersiz dijital kontroller, orijinal tahıl ve daha fazlası ile yeniden düşünün. Snapheal İstenmeyen nesneleri ve yabancıları silin. Tuhaf veya aşırı ayrıntıları kesin. Kullanışlı bir Klon ve Damga aracı, bunları güzel bir şeyle değiştirmenize yardımcı olur. Akıllı Fırça ile kendinizi donatın ve tüm kusurları uzaklaştırın. Gürültüsüz Fotoğraflarınızdaki dijital gürültüyü gidermek. Ayrıntıları ve yapıyı koruyun, gece çekimlerini çıtır ve berrak hale getirerek kaydedin. Fotoğraflarınızı piksel olarak pürüzsüz çalışarak yalnızca saniyeler içinde pürüzsüz ve canlı hale getirin. Aurora HDR Aurora HDR ™ dünyanın en güçlü HDR fotoğraf editörüdür. Mac için özel olarak üretilmiştir. Adobe Photoshop, Lightroom veya başka bir yazılım olmadan birkaç dakikada güzel fotoğraflar elde etmek için araçlar, güç, esneklik ve yaratıcı özgürlük elde edersiniz. Luminar Luminar, stil ve beceri düzeyinize uyum sağlayan dünyanın ilk fotoğraf editörüdür. Karmaşık düzenlemeyi kolay ve eğlenceli hale getiren süper-şarjlı fotoğraf yazılımı -ve Mac'iniz kadar duyarlı ve güzel.
Özellikleri

  • Luminar 2018 v1.0 Mac OS X
  • Aurora HDR 2018 v1.0.1 Mac OS X
  • Aurora HDR 2017 v1.1.1 Mac OS X
  • Snapheal 3.1 Mac OS X
  • Noiseless 1.3.2 Mac OS X
  • Intensify 1.2.3 Mac OS X
  • Tonality 1.4.2 Mac OS X
Sistem Gereksinimleri

• Intel, 64-bit processor • OS X 10.9 or later • Optionally, for plug-in: ◦ Adobe Photoshop CS5 or later ◦ Adobe Photoshop Lightroom 4 or later ◦ Adobe Photoshop Elements 10 or later ◦ Apple Aperture 3.2 or later
Ekran Görüntüleri

İndirme Linkleri

Turbobit

1.31 GB .zip






Yorum ekle

Yorum yapmak için tıklayın

Duyuru

MAC bilgisayarlar üzerine aradığınız tüm içerikleri bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz macindir.com’a hoşgeldiniz.


Sitemizde macOS sistemler için aradığınız full oyunları ve full programları bulup indirebilirsiniz. Tüm içeriklerimiz full sürümdür. İlgili aktivasyon araçları da içerisindedir.


Turbobit linklerimiz üzerinden premium alarak hem bize katkıda bulunabilir, hemde daha hızlı indirme yapabilirsiniz. Kırık linkleri lütfen yorum yaparak bildirin.