Anasayfa » Turbobit Premium Kampanyası – 2020
Anlatımlar

Turbobit Premium Kampanyası – 2020


Hakkında

Yıllardır çalıştığımız ve dosyalarımızı barındırdığımız Turbobit, gün itibari ile kampanya düzenlemiş bulunmakta. Kodların tamamı / ödeme yöntemi fark etmeksizin kampanyaya dahildir.  Kampanya sayesinde, herhangi bir ek ücret ödemeden; 7 günlük alımınız için ekstra 3 gün = toplamda 10 gün, 1 aylık alımınız için ekstra 12 gün = toplamda 42 gün, 6 aylık alımınız için ekstra 72 gün = toplamda 252 gün, 1 yıllık alımınız için esktra 146 gün = toplamda 511 gün, 2 yıllık alımınız için ekstra 292 gün = toplamda 1022 gün. kazanıyor olacaksınız. Yapmanız gereken, 1-) Turbobit hesabınıza giriş yapın. (Tıklayın) 2-) Kampanya linkini açın. Link; https://turbobit.net/turbo?promo=NY2020 3-) Sayfada prome code kısmında otomatik olarak NY2020 yazar, eğer yazmıyorsa el ile yazınız. (reklam engelleyici yazılımlar bir ihtimal buna neden olabilir) 4-) Sayfanın en altına ininiz, sol kısımda mail adresiniz, sağ kısımda kodu gireceğiniz yeri görüyor olacaksınız. Kodu girip activate butonuna basınız. Hepsi bu kadar. Aşağıdaki görselde bu adımlara değinilmiştir; (Resme tıklayın büyütün) Başlangıç tarihi: 20 Aralık 2019 Bitiş tarihi: 10 Ocak 2020 Her yıl sonu düzenlenen bu kampanyadan yararlanmanızı öneririm.

Yorum ekle

Yorum yapmak için tıklayın

Duyuru

MAC bilgisayarlar üzerine aradığınız tüm içerikleri bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz macindir.com’a hoşgeldiniz.


Sitemizde macOS sistemler için aradığınız full oyunları ve full programları bulup indirebilirsiniz. Tüm içeriklerimiz full sürümdür. İlgili aktivasyon araçları da içerisindedir.


Turbobit linklerimiz üzerinden premium alarak hem bize katkıda bulunabilir, hemde daha hızlı indirme yapabilirsiniz. Kırık linkleri lütfen yorum yaparak bildirin.