Anasayfa » Adobe Dimension CC 2020 3.4.2 MacOS
Grafik - 3D - Animasyon

Adobe Dimension CC 2020 3.4.2 MacOS


Hakkında

Adobe Dimension , makbuzlar, reklam çekimleri, logolar ve markalaşma gibi sıfırdan başlayarak 3D fotogerçekçi paket ve ürün sanatını tasarlama sürecini hızlandırmanıza yardımcı olmak için oluşturulmuş güçlü ve kullanıcı dostu bir yardımcı programdır. benzer çözümler. Adobe Dimension tasarım yazılımı çözümü sayesinde, NVidia'nın MDL'sine (Malzeme Tasarım Dili) dayalı Adobe Standart Malzemede açıklanan malzemeleri kullanarak gerçekçi görünen 3D nesneler oluşturabilirsiniz.
Özellikleri

Gerçekçi aydınlatma ile 3D modeller tasarlayın Adobe Dimension'ta oluşturduğunuz tüm modeller, daha gerçekçi bir görünüm için gerçekçi aydınlatmayı yakından takip eden 3D aydınlatmayı kullanır. Aydınlatma ile ilgili daha fazla bilgiye ihtiyaç duyan kişiler için, Dimension CC Aydınlatma yardım sayfasını hızlı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Mac'inize yüklenip piyasaya sürüldüğünde, Adobe Dimension, ana pencerenin sol tarafındaki Varlıklar panelinden çalışma alanında sürükleyip bırakarak modele yeni nesneler ekleyerek yeni bir 3D tasarım oluşturmayı mümkün kılar. Bu panel aynı zamanda, arka plan görüntüleri tasarımınıza, ayrıca dokular, fonlar ve malzemeler eklemenizi sağlar, hepsi bir düğmeye tıklanarak kolayca tüm sahneyle eşleştirilir. Sürükle ve bırak 3D tasarımı için araçlara kolay erişim Ana ekranın sol tarafında, seçili nesneyi sahnede yönetmek için çeşitli araçları değiştirmenize izin veren uygulamanın araç kutusuna da erişebilirsiniz. Ayrıca, sağ taraftaki denetçi paneli, tasarımınızı sadece birkaç fare tıklamasıyla hızlı bir şekilde değiştirmek için bağlam tabanlı sahne, eylemler ve özellikler kontrolleri sunar. Mac'inizi kullanarak 3D fotogerçekçi nesneler oluşturmak için Adobe Dimension'ı kullanırken verimliliğinizi artırmak istiyorsanız, Varsayılan klavye kısayolları yardım sayfasında bulunan kapsamlı klavye kısayolları listesini kullanabilirsiniz. Mac için 3D mockup tasarımını kullanmak için güçlü ve kullanımı kolay Genel olarak, daha karmaşık 3B tasarım uygulamaları kullanmak için yeterli deneyime sahip değilseniz, Mac'inizi kullanarak 3B örnekler ve marka, paket veya ürün sunumları oluşturmanız gerekirse Adobe Dimension en iyi yoldur.
Sistem Gereksinimleri

macOS 10.13 veya üstü
Ekran Görüntüleri

İndirme Linkleri

Turbobit

1.84 GB .zip






Duyuru

MAC bilgisayarlar üzerine aradığınız tüm içerikleri bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz macindir.com’a hoşgeldiniz.


Sitemizde macOS sistemler için aradığınız full oyunları ve full programları bulup indirebilirsiniz. Tüm içeriklerimiz full sürümdür. İlgili aktivasyon araçları da içerisindedir.


Turbobit linklerimiz üzerinden premium alarak hem bize katkıda bulunabilir, hemde daha hızlı indirme yapabilirsiniz. Kırık linkleri lütfen yorum yaparak bildirin.