Anasayfa » Adobe Character Animator CC 2020 v3.5 macOS
Grafik - 3D - Animasyon

Adobe Character Animator CC 2020 v3.5 macOS


Hakkında

Adobe Character Animator , Photoshop veya Illustrator'da çizilen katmanlı 2D kuklaları kontrol etmek için canlı hareket yakalamayı çok kanallı bir kayıt sistemi ile birleştiren bir masaüstü uygulama yazılımıdır . Hem canlı hem de canlı olmayan animasyonlar üretmek için kullanılır. Karakter Animator, katmanlı Photoshop ve Illustrator belgelerini, kendilerine uygulanan davranışları olan kuklalara içe aktarır. Kuklalar daha sonra Sahne panelinde ve Zaman Çizelgesi panelinde görüntülenebilecek bir sahneye yerleştirilir. Kukla panelinde arma tesis edilir, ancak Sağ Arma ve Gülümseme gibi belirli katman isimlerine göre temel arma tam otomatiktir. Seçilen elemanların özellikleri, davranış parametreleri de dahil olmak üzere Özellikler panelinde incelenebilir ve değiştirilebilir. Canlı girişler bir web kamerası (yüz izleme için), mikrofon (canlı dudak senkronizasyonu için), klavye (katmanları gizlemek / göstermek için tetiklemek için) ve fare (belirli tutamaçları çarpmak için) içerir. Sahnenin son çıktısı bir dizi PNG dosyasına ve bir WAV dosyasına veya Adobe Media Encoder tarafından desteklenen herhangi bir video formatına dışa aktarılabilir. Canlı çıkış, aynı makinede çalışan diğer uygulamalara hem Mac hem de Windows'ta Siphon protokolü (yalnızca Mac) veya Adobe Mercury Transmit yoluyla gönderilebilir. Sahneler, oluşturulmasını önlemek için Dinamik Bağlantı'yı kullanarak doğrudan After Effects ve Premiere Pro'ya da bırakılabilir.
Sistem Gereksinimleri

  • Intel, 64 bit işlemci
  • macOS 10.13 veya üstü
  • 8 GB RAM
  • En az OpenGL 3.2 destekli GPU
Ekran Görüntüleri

İndirme Linkleri

Turbobit

1.17 GB .zip






Yorum ekle

Yorum yapmak için tıklayın

Duyuru

MAC bilgisayarlar üzerine aradığınız tüm içerikleri bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz macindir.com’a hoşgeldiniz.


Sitemizde macOS sistemler için aradığınız full oyunları ve full programları bulup indirebilirsiniz. Tüm içeriklerimiz full sürümdür. İlgili aktivasyon araçları da içerisindedir.


Turbobit linklerimiz üzerinden premium alarak hem bize katkıda bulunabilir, hemde daha hızlı indirme yapabilirsiniz. Kırık linkleri lütfen yorum yaparak bildirin.