Anasayfa » Araxis Merge Pro 2020.5400 Mac
Araçlar- Çeşitli

Araxis Merge Pro 2020.5400 Mac


Hakkında

Araxis Merge Pro 2020.5400 iki ve üç yollu görsel dosya karşılaştırma / birleştirme ve klasör senkronizasyon uygulamasıdır. Kaynak kodun, Web sayfalarının ve diğer metin dosyalarının farklı sürümlerini, hatta başka bir uygulamadan kopyalanan ve yapıştırılan metni (örneğin, Pages veya Microsoft Word) karşılaştırmak, anlamak ve birleştirmek için kullanın. Birleştirme Time Machine ile bütünleşir, böylece dosyaların eski sürümlerini karşılaştırabilirsiniz.
Özellikleri

Hukuk ve yayıncılık profesyonelleri için: Farklı sözleşme veya el yazması taslakları arasındaki her değişikliği anında belirleyin. Microsoft Office (Word ve Excel), OpenDocument, PDF ve RTF dosyalarındaki metni doğrudan açın ve karşılaştırın. Diğer uygulamalardan (Microsoft Word gibi) metin kopyalayın ve doğrudan bir metin karşılaştırmasına yapıştırın. Kod denetleyicileri ve denetçileri için: iki veya üç kaynak kodu hiyerarşisi arasında yapılan her değişikliği bağlam içinde tanımlayın. Bulgularınıza ilişkin bağımsız bir HTML veya XML raporu oluşturun. Bir dosya veya klasör karşılaştırmasına yer imleri ve yorumlar ekleyin, ardından incelenmek üzere diğer ekip üyelerine e-posta göndermek için tek dosya arşivi olarak kaydedin. Yazılım mühendisleri ve web geliştiricileri için: farklı kaynak dosya sürümlerini karşılaştırın, anlayın ve birleştirin. İster tek tek dosyaları karşılaştırın ister kaynak kodun tüm dallarını eşitleyin, hızlı ve doğru bir şekilde çalışın. Sizin ve bir iş arkadaşınızın yaptığı değişiklikleri ortak bir ata sürümüyle birleştirmek için üç yönlü karşılaştırmayı kullanın. Ürünle verilen FTP eklentisini kullanarak bir web sitesini hazırlama alanıyla FTP üzerinden senkronize etme Sürüm ve kalite kontrol yöneticileri için: Belirli bir sürüm için her dosyada yapılan her değişikliği bildiğinize ve anladığınıza tam bir güven vermek için farklı kaynak kodu dallarını karşılaştırın. Yalnızca beklenen dosyaların değiştirildiğinden emin olmak için ürün sürümlerini karşılaştırın. Denetim amacıyla değişikliklerin HTML veya XML raporunu oluşturun. Diğer kullanıcılar: İster metin dosyalarının birden çok düzeltmesiyle çalışıyor olun ister birden fazla klasör hiyerarşisini senkronize etmeniz gerekiyorsa (örneğin, masaüstü ve dizüstü bilgisayar arasında), Birleştir hızlı ve doğru bir şekilde çalışmanıza yardımcı olarak zaman kazanmanıza ve hataları azaltmanıza yardımcı olabilir . Metin karşılaştırma ve birleştirme
  • Birleştirme, program kaynak kodu, XML ve HTML dosyaları gibi metin dosyalarının farklı düzeltmelerini karşılaştırmanıza ve bunlarla çalışmanıza olanak tanır. Birleştirme, Microsoft Office, OpenDocument, PDF ve RTF dosyalarından metin ayıklayabilir ve karşılaştırabilir. XML dosyaları, özel biçimlendirme ile gösterilebilir ve değişiklikleri daha net görmenize yardımcı olur. ASCII, MBCS ve Unicode karakter kodlamalı dosyaları destekler.
  • Birleştirme, satırlardaki değişikliklerin ayrıntılı vurgularını gösterir. Boşluk ve satır sonlarındaki farklılıkları ve belirtilen normal ifadelerle eşleşen satırlardaki değişiklikleri göz ardı edecek şekilde yapılandırılabilir. İkincisi, zaman damgaları veya genişletilmiş sürüm kontrol anahtar kelimeleri gibi önemsiz değişiklikleri göz ardı etmek için yararlıdır.
  • Renk kodlu yan yana karşılaştırma, dosyalar arasındaki benzerlikleri ve farklılıkları bir bakışta belirlemenizi kolaylaştırır. Bağlantı çizgileri, birbirleriyle nasıl ilişkili olduklarını açıkça gösteren belgeler arasında çizilir.
  • İşaretle ve tıkla birleştirme, her bir dosyanın son birleştirilmiş sürüme eklemek istediğiniz bölümlerini yalnızca düğmelere tıklayarak seçmenize yardımcı olur. Sınırsız geri alma özelliğine sahip yerinde düzenleyici, birleştirilmiş dosya oluştururken tam kontrol sağlar. Birleştirme ilerledikçe metin karşılaştırma ekranı dinamik olarak güncellenir.
Ortak ofis dosya biçimlerindeki metni karşılaştırma Microsoft Office, OpenDocument, PDF ve RTF dosyalarından metin içeriğini ayıklayın ve karşılaştırın. Diğer uygulamalardan metin kopyalayın ve doğrudan bir metin karşılaştırmasına yapıştırın. (Office belge düzeninin ve biçimlendirmesinin metin karşılaştırmalarında gösterilmediğini unutmayın.) Görüntü ve ikili dosya karşılaştırması Birleştirme sadece metin dosyalarını karşılaştırmakla kalmaz. Birçok farklı görüntü dosyası türünü karşılaştırmak ve hangi piksellerin değiştirildiğini anında görmek için görüntü karşılaştırmayı kullanın. İkili karşılaştırma, veri dosyalarındaki farklılıkları bayt düzeyinde belirlemenizi sağlar. Üç yollu karşılaştırma ve otomatik birleştirme
  • Merge Professional, Standart Sürüm'ün iki yönlü görsel dosya karşılaştırması ve birleştirmesine gelişmiş üç yönlü görsel dosya karşılaştırması ve birleştirme ekler. Bu, özellikle aynı dosya kümesi üzerinde birden fazla kişi çalışırken yararlıdır.
  • Otomatik Birleştirme, en büyük dosyaların bile hızlı bir şekilde mutabakatını sağlar. Üç yollu dosya karşılaştırmaları, üç yollu klasör karşılaştırmasından doğrudan başlatılabilir ve böylece kaynak kodun tüm dallarının etkin entegrasyonu sağlanır.
Klasör hiyerarşi karşılaştırması ve senkronizasyonu
  • Birleştirme, klasör hiyerarşisi karşılaştırmasını ve senkronizasyonunu destekler ve tüm dizin ağaçlarını karşılaştırmanıza ve birleştirmenize olanak tanır. Bu, kaynak kodun veya web sayfalarının farklı sürümlerindeki değişiklikleri tespit etmek için idealdir. Kaydedilebilir CD'lerin veya USB parmak çubuklarının içeriğini doğrulamak için etkin bayt byte bayt karşılaştırma seçeneğini bile kullanabilirsiniz.
  • Çeşitli arşiv biçimlerini (.zip, .tar, vb.) Destekleyerek, Birleştir arşivleri klasörlermiş gibi karşılaştırmanızı sağlar †. İçeriğini doğrulamak veya arşiv oluşturulduğundan bu yana hangi dosyaların değiştiğini görmek için arşivin içeriğini bir klasörle karşılaştırın.
  • Birleştirme Profesyonel Sürümü, klasör hiyerarşisinin iki revizyonunun ortak ataları veya başka bir klasör hiyerarşisiyle birleştirilmesini sağlayan üç yönlü klasör karşılaştırmasını (otomatik birleştirme özelliğiyle) destekler. Bu, özellikle bir kaynak kodu kontrolü veya yazılım konfigürasyon yönetim sistemi ile birlikte kullanıldığında yararlı olabilir.
Sistem Gereksinimleri

macOS 10.13.6 veya üstü 64 bit
Ekran Görüntüleri

İndirme Linkleri

Turbobit

59 MB .zip






Yorum ekle

Yorum yapmak için tıklayın

Duyuru

MAC bilgisayarlar üzerine aradığınız tüm içerikleri bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz macindir.com’a hoşgeldiniz.


Sitemizde macOS sistemler için aradığınız full oyunları ve full programları bulup indirebilirsiniz. Tüm içeriklerimiz full sürümdür. İlgili aktivasyon araçları da içerisindedir.


Turbobit linklerimiz üzerinden premium alarak hem bize katkıda bulunabilir, hemde daha hızlı indirme yapabilirsiniz. Kırık linkleri lütfen yorum yaparak bildirin.