Anasayfa » Corel Painter 2020 v20.0.0.256 macOS
Fotoğraf

Corel Painter 2020 v20.0.0.256 macOS


Hakkında

Corel Painter, dijital sanat tarzınızı boyalı dokular, zarif cam fırça çalışmaları, etkileşimli gradyanlar ve gerçekçi Natural-Media ile geliştirmenize olanak sağlar. Kalın yağlar, damlayan suluboyalar ve diğer birçok doku dolgulu vuruş ile geleneksel sanattan dijital sanata kolayca geçiş yapın. Her stil için özel araçlarla illüstrasyon, güzel sanatlar, konsept, manga ve fotoğraf sanatı gibi iş akışı düzenlerini keşfedin.
Özellikleri

- Gelenekselden Dijital Sanata En Doğal Geçiş - Piyasadaki en geniş Natural-Media® fırça ve kanvas doku seçeneklerini sunan boyama yazılımına dalın. Bir dizi otantik kuru ve ıslak ortam kullanarak sanatınızı çarpıcı gerçeklikle donatın. Basınca duyarlı bir çizim çözümü ile birleştirildiğinde, bir bilgisayarda boyadığınızı unutacaksınız. - Başka Bir Yerde Bulamayacağınız 21. Yüzyıl Medyası - Hayal gücünüzün nesnesini spreyleyen Image Hoses ile bu dünya dışı sanatı yaratın. Kazıklanabilen ve içine oyulabilen Sıvı Mürekkep. Yayılan, akan, parıldayan parçacıklar ve geleneksel sanat sınırlarına meydan okuyan hiper-dijital Desen Kalemleri, gerçek sanatçılar tarafından hayata geçirildi. - Eşsiz Kompozisyon Aletleri - Ayna ve Kaleidoscope aletleri ile mükemmel simetri boyayın. 1, 2 ve 3 noktalı Perspektifli kusursuz bir manzara hazırlayın ve bu çarpıcı dijital sanat yazılımına yerleştirilmiş İlahi Orantılı ve Mizanpaj Izgarası araçlarını kullanarak mükemmel kompozisyonu yaratın. - İş Akışınız, Yolunuz - Özel fırçalardan özel paletlere kadar, Painter, iş akışı gereksinimlerinize uyacak şekilde başkalarından içerik içe aktarmanıza, kendi öğelerinizi oluşturmanıza veya yerleşik sanatçı mizanpajlarından seçim yapmanıza olanak tanır. Ressam, Photoshop ile iyi oynayan ve Mac ve Windows'ta çalışan kişisel bir deneyim sağlar; böylece çalışmanızı alışkın olduğunuz şekilde mükemmelleştirebilirsiniz.
Sistem Gereksinimleri

macOS 10.13 veya üstü 64-bit
Ekran Görüntüleri

İndirme Linkleri

Turbobit

954 MB .zip






Yorum ekle

Yorum yapmak için tıklayın

Duyuru

MAC bilgisayarlar üzerine aradığınız tüm içerikleri bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz macindir.com’a hoşgeldiniz.


Sitemizde macOS sistemler için aradığınız full oyunları ve full programları bulup indirebilirsiniz. Tüm içeriklerimiz full sürümdür. İlgili aktivasyon araçları da içerisindedir.


Turbobit linklerimiz üzerinden premium alarak hem bize katkıda bulunabilir, hemde daha hızlı indirme yapabilirsiniz. Kırık linkleri lütfen yorum yaparak bildirin.