Anasayfa » Microsoft Word 2016 VL v16.17 Mac OS X
Ofis PDF - Belge

Microsoft Word 2016 VL v16.17 Mac OS X


Hakkında

Microsoft'un ünlü kelime işlemcisi, her ofisin vazgeçilmez yazılımı sizlerle. Mac için tamamen optimize edilmiş ve güçlendirilmiş yepyeni Word ile tanışın. Okuma modu, sütun halinde görüntüleme, menü kaydırma, katkıda bulunanları gösterme gibi pek çok yeni ve güçlü özellik ile donatılmış Word, belge düzenleme, oluşturma veya görüntüleme gibi pek çok konuda en büyük yardımcı uygulamanız olacak. Oluşturmak, düzenlemek ve paylaşmak daha önce hiç bu kadar kolay olmamıştı. Kolay yazın Oluşturmak, düzenlemek ve paylaşmak çok daha hızlı ve kolay. Neredeyse herkes, bir belgeyi Word'de nasıl açacağınızı ve onunla nasıl çalışacağını bilir. Bu program, dünyanın en popüler metin işleme yazılımıdır. Tamamen senkronize çalışın Bulut OneDrive sistemine uyumu sayesinde tüm depolama alanınızı bir yerde toplayın. Bulut deponuza telefonunuzdan, tabletinizden veya bir başka cihazdan sorunsuz bir biçimde erişin. Cep telefonunuza kurulu olan Office uygulamasıyla eş zamanlı olarak çalışın. Yeni Office Word, mobil belgelerinizi ve yakın zamanda kullandığınız belgeleri takip eder, böylece iş konusunda size fazlası ile zaman kazandırır. Diğerleriyle bir araya gelin Paylaşmak kolaydır. Dosyaları OneDrive, OneDrive for Business veya SharePoint ile buluta kaydedin ve herkese aynı dosyaya okuma ve düzenleme ile birlikte tek bir bağlantı gönderin. Her zaman dosyanın en son sürümüne sahipsiniz. Word, siz ve ekibinizin gerçek zamanlı olarak sohbet edebilmesini sağlar. Ortak çalışıp ortak üretebilir, belge oluşturabilir ve düzenleyebilirsiniz.
Özellikleri

  • PDF desteği
  • Kolayca belge oluşturma, düzenleme ve görüntüleme
  • Yenilenmiş arayüz
  • Senkronize çalışabilme
  • Bulut sunucuları ile uyumlu
  • Birden fazla belgeyi aynı anda açıp düzenleyebilme
  • Profesyonel çalışma ortamı
Ekran Görüntüleri

İndirme Linkleri

Turbobit

1.06 GB .zip






Yorum ekle

Yorum yapmak için tıklayın

Duyuru

MAC bilgisayarlar üzerine aradığınız tüm içerikleri bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz macindir.com’a hoşgeldiniz.


Sitemizde macOS sistemler için aradığınız full oyunları ve full programları bulup indirebilirsiniz. Tüm içeriklerimiz full sürümdür. İlgili aktivasyon araçları da içerisindedir.


Turbobit linklerimiz üzerinden premium alarak hem bize katkıda bulunabilir, hemde daha hızlı indirme yapabilirsiniz. Kırık linkleri lütfen yorum yaparak bildirin.