Anasayfa » Microsoft Excel 2016 v16.17 Mac OS X
Ofis PDF - Belge

Microsoft Excel 2016 v16.17 Mac OS X


Hakkında

Veri, sayısal veya metin, elektronik tablo çalışma sayfaları veya çalışma kitaplarını düzenleyebileceğiniz bir başka Microsoft yazılımı. Tüm çalışmalarınızı tablo içinde görmek, daha bilinçli kararlar almanıza yardımcı olur. Farklı yapılandırmalar kullanırken Excel kriterinizi öğrenir ve formüller veya makrolar olmadan kalan verilerin otomatik tamamlandığını tanır. Bilgi arama özelliği, istediğiniz sonuçları elde etmek için gereken komutlarla size gösterir. Analiz yapın Excel, otomatik olarak karmaşık analizler yapar ve verileri farklı PivotTable'larla özetler, bunları karşılaştırmak ve hikayenizi en iyi şekilde gösterecek şekilde seçmek için önizleme yapabilirsiniz. Verilerinizin daha kapsamlı bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Grafikler ile rahat hissedin Excel, verilerinizin kalıplarını en iyi şekilde gösteren diyagramları ve çizelgeleri önerebilir. Bilgileri daha net bir şekilde sunan alternatifleri hızla ön izleyebilir ve seçebilirsiniz. Ortaya koymanın en iyi yolunu bulun Verilerinizi ve fikirlerinizi temsil etmenin farklı görsel yollarını keşfedin ve karşılaştırın. Verilerinizi en iyi gösterdiğini gördüğünüzde, tek bir tıklamayla biçimlendirmeyi, kıvılcım çizgilerini, çizelgeleri ve tabloları uygulayın. Modern diyagram ve çizelgeler seti ile Excel 2016, verileri yenilenmiş bir şekilde sunmanıza olanak tanır. Yeni trendleri vurgulayın Verilerinizde görsel olarak önemli değerleri vurgulamak ve trendleri ve desenleri vurgulamak için çubukları, renkleri ve simgeleri kullanın. Excel 2016'nın bir tıklaması ile öngörülen yeni özellik, veri dizinizdeki gelecek trendlerin tahminlerini oluşturur. Bulutta paylaşın Herkesin en yeni sürüme sahip olduğundan emin olmak ve başkalarının düzenlemeyi görmesini ve ortak çalışmasını sağlamak için buluttaki hesap kitaplarınızı OneDrive veya SharePoint ile paylaşın. Veya bunları bir anlık veya e-posta mesajı olarak ek halinde gönderebilirsiniz. Gerçek zamanlı olarak işbirliği yapın E-tablonuzu OneDrive, OneDrive for Business veya SharePoint'e kaydettiğinizde siz ve ekibiniz Excel Online'ı kullanarak gerçek zamanlı olarak işbirliği yapabilirsiniz. Bir belgede yapılan düzenlemeler ve değişiklikler gibi, Excel 2016'nın geliştirilmiş sürüm geçmişi, önceki taslakları görüntülemenize veya almanıza olanak tanır.
Özellikleri

  • OneDrive, SharePoint bulut sunucuları ile uyumlu
  • Elektronik tablolama
  • Windows sürümünde oluşturulan tabloları açabilme
  • Taslak olarak kaydetme
  • Vurgulama ve zengin metin biçim seçenekleri
Ekran Görüntüleri

İndirme Linkleri

Turbobit

801 MB .zip






Yorum ekle

Yorum yapmak için tıklayın

Duyuru

MAC bilgisayarlar üzerine aradığınız tüm içerikleri bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz macindir.com’a hoşgeldiniz.


Sitemizde macOS sistemler için aradığınız full oyunları ve full programları bulup indirebilirsiniz. Tüm içeriklerimiz full sürümdür. İlgili aktivasyon araçları da içerisindedir.


Turbobit linklerimiz üzerinden premium alarak hem bize katkıda bulunabilir, hemde daha hızlı indirme yapabilirsiniz. Kırık linkleri lütfen yorum yaparak bildirin.