Anasayfa » Molek-Syntez 04.11.2019 Mac
Simülasyon

Molek-Syntez 04.11.2019 Mac


Hakkında

Aralık 2092 Cluj-Napoca, Romanya Bu duvarlar soğuğu uzak tutmak için hiçbir şey yapmıyor. Dışarı çıkıp yürümeliyim. Bunun yerine başka bir sigara yakıyorum ve çalışmaya devam ediyorum.
  • İLAÇLAR YAPMAK  - Benzen, aseton ve hidroklorik asit gibi sıradan endüstriyel kimyasalları çeşitli farmakolojik etkileri olan çeşitli küçük moleküllere dönüştürmek için moleküler sentezleyicinizi (MOLEK-SYNTEZ) programlayın.
  • GÖSTER KAPALI  - Dahili skor histogramlarını, arkadaş lider tablolarını ve animasyonlu GIF ihracatçısını kullanarak çözümlerinizi optimize edin ve dünya ile paylaşın.
  • KARTLARDA CHEAT  - Hiç kimseyi şaşırtmaması gereken bir hamleyle MOLEK-SYNTEZ orijinal bir Zachtronics solitaire oyunu içeriyor. Sıkışırsanız, hile yapın ve kartlarınızı istediğiniz yere yerleştirin. Sadece kafana sokacak kadar yapma!
Sistem Gereksinimleri

İşletim sistemi versiyonu: 10.9 İşlemci tipleri ve hızları: Minimum Intel RAM: 4 GB
Ekran Görüntüleri

İndirme Linkleri

Turbobit

139 MB .zip






Yorum ekle

Yorum yapmak için tıklayın

Duyuru

MAC bilgisayarlar üzerine aradığınız tüm içerikleri bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz macindir.com’a hoşgeldiniz.


Sitemizde macOS sistemler için aradığınız full oyunları ve full programları bulup indirebilirsiniz. Tüm içeriklerimiz full sürümdür. İlgili aktivasyon araçları da içerisindedir.


Turbobit linklerimiz üzerinden premium alarak hem bize katkıda bulunabilir, hemde daha hızlı indirme yapabilirsiniz. Kırık linkleri lütfen yorum yaparak bildirin.