Anasayfa » ON1 HDR 2022.5 v16.5.1.12526 Mac
Grafik - 3D - Animasyon

ON1 HDR 2022.5 v16.5.1.12526 Mac


Hakkında

ON1 Yeniden Boyutlandırma (eski adıyla Mükemmel Yeniden Boyutlandırma Standardı), resimlerinizi baskıya hazırlamanıza yardımcı olmak için tasarlanmış bir dizi araç sağlayan basit bir görüntü yeniden boyutlandırma uygulamasıdır. Organize Et ve Yeniden Boyutlandır. ON1 Yeniden boyutlandırma artık çok daha iyi. YENİ ON1 Yeniden Boyutlandırma artık fotoğrafları görüntülemenin, ayırmanın ve düzenlemenin en hızlı yollarından birini içeriyor - ON1 Browse. Düzenleme ve yeniden boyutlandırma iş akışınız için yeni başlangıç ​​noktasıdır. ON1 Resize, resimlerinizdeki ayrıntı veya keskinlik kaybı olmadan yüksek kaliteli görüntü büyütmeleri sağlamak için Genuine Fractals teknolojisini kullanır. ON1 Resize'ın ana penceresinden, resim koleksiyonunuza gidebilir ve resimlerinizi kolaylıkla önizleyebilirsiniz. Dahası, ON1 Resize, Dropbox, Google Driver, OneDrive veya iCloud Photo Stream'de depolanan resimlere göz atmanıza yardımcı olur.
Sistem Gereksinimleri

macOS 10.12 veya üstü 64 bit
Ekran Görüntüleri

İndirme Linkleri

Turbobit

1.18 GB .dmg






Yorum ekle

Yorum yapmak için tıklayın

Duyuru

MAC bilgisayarlar üzerine aradığınız tüm içerikleri bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz macindir.com’a hoşgeldiniz.


Sitemizde macOS sistemler için aradığınız full oyunları ve full programları bulup indirebilirsiniz. Tüm içeriklerimiz full sürümdür. İlgili aktivasyon araçları da içerisindedir.


Turbobit linklerimiz üzerinden premium alarak hem bize katkıda bulunabilir, hemde daha hızlı indirme yapabilirsiniz. Kırık linkleri lütfen yorum yaparak bildirin.