Anasayfa » Adobe XD CC 2020 41.0.12 macOS
Grafik - 3D - Animasyon

Adobe XD CC 2020 41.0.12 macOS


Hakkında

Adobe XD CC (eski adıyla Adobe Experience Design CC olarak bilinir), kullanıcıların ürünleri ile etkileşime girme şeklini geliştirmeye çalışan UX tasarımcılarına tam destek sağlamayı amaçlamaktadır . Uygulama, hem web siteleri hem de mobil uygulamalar geliştirmenize ve sonuçları test etmenize ve prototipler oluşturmanıza yardımcı olur. Belirli cihazlar için projeler geliştirmenize yardımcı olabilecek UX tasarım aracı Vurup bittiğinde, Adobe XD CC, iPhone, iPad veya web için projeler geliştirmek isteyip istemediğinize karar vermenizi sağlar. Ek olarak, özel boyutlu panoları da seçebilirsiniz. Ancak, tasarımcı alanı içinde farklı boyutlarda çalışma yüzeyleri ekleyebilirsiniz. Adobe XD CC kullanıcı arayüzü iki ana sekmede ayrılmıştır: biri projenizin tasarım yönüyle başa çıkmanıza izin verirken diğeri ilişkili prototipi yapılandırmanıza yardımcı olur. Adobe XD CC, sonucu ayrı bir pencerede test etmenize izin verir ve hem etkinlikle etkileşime girip hem de kaydetmenizi sağlar ve yakalamayı müşterinizle veya diğer ekip üyeleriyle paylaşırsınız. Tasarım projelerinizi sezgisel sürükle ve bırak hareketleriyle yönetin Adobe XD CC tuval alanı içinde, temel vektör çizim araçlarının yardımıyla yeni öğeler ekleyebilir, istediğiniz şekilde birleştirebilir, basit sürükle ve bırak işlemleriyle görüntüleri içe aktarabilir, tel kafes oluşturabilir ve benzeri işlemleri yapabilirsiniz. Prototip alanında projenize etkileşimler ve animasyonlar eklerken de aynı kurallar geçerlidir. Sadece fareyi kullanarak çalışma yüzeyleriniz arasında bağlantılar kurun ve animasyonları yönetmek için bağlamsal menüyü kullanın. Adobe XD CC projesi hala yoğun bir gelişme altında olduğundan, bir kişinin bekleyeceği bazı düzenleme fonksiyonlarının henüz dahil edilmediği, ancak uygulama ile çalışmanın oldukça sezgisel olduğu söylenebilir. Projenizin prototipini Adobe Creative Cloud ile paylaşın Adobe XD CC, projenizin tasarımını bir PNG görüntü dosyasına dışa aktarmanıza izin verir veya prototip ile olan etkileşiminizi bir MOV video dosyasına kaydedebilirsiniz. Bununla birlikte, prototipleri doğrudan ekibinizle paylaşmak için Creative Cloud hesabınızı da kullanabilirsiniz. Genel bir URL oluşturmak ve prototipin bir web tarayıcısında önizlemesini görmek için yalnızca Paylaş komutunu kullanın.
Sistem Gereksinimleri

OS X 10.11 veya üstü
Ekran Görüntüleri

İndirme Linkleri

Turbobit

848 MB .zip






Yorum ekle

Yorum yapmak için tıklayın

Duyuru

MAC bilgisayarlar üzerine aradığınız tüm içerikleri bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz macindir.com’a hoşgeldiniz.


Sitemizde macOS sistemler için aradığınız full oyunları ve full programları bulup indirebilirsiniz. Tüm içeriklerimiz full sürümdür. İlgili aktivasyon araçları da içerisindedir.


Turbobit linklerimiz üzerinden premium alarak hem bize katkıda bulunabilir, hemde daha hızlı indirme yapabilirsiniz. Kırık linkleri lütfen yorum yaparak bildirin.