Anasayfa » Araxis Merge Pro 2021.5533 Mac
Araçlar- Çeşitli

Araxis Merge Pro 2021.5533 Mac


Hakkında

Araxis Merge, iki ve üç yollu görsel dosya karşılaştırma / birleştirme ve klasör senkronizasyon uygulamasıdır. Kaynak kodun, Web sayfalarının ve diğer metin dosyalarının farklı sürümlerini ve hatta başka bir uygulamadan kopyalanıp yapıştırılan metinleri (örneğin Pages veya Microsoft Word) karşılaştırmak, anlamak ve birleştirmek için kullanın. Birleştirme, Time Machine ile entegre olur, böylece dosyaların eski sürümlerini karşılaştırabilirsiniz. Geniş itiraz, birçok kullanım Hukuk ve yayıncılık profesyonelleri için: Farklı sözleşme veya taslak taslakları arasındaki her değişikliği anında belirleyin. Microsoft Office (Word ve Excel), OpenDocument, PDF ve RTF dosyalarındaki metni doğrudan açın ve karşılaştırın. Diğer uygulamalardan (Microsoft Word gibi) metin kopyalayın ve doğrudan bir metin karşılaştırmasına yapıştırın. Kod gözden geçirenler ve denetçiler için: iki veya üç kaynak kodu hiyerarşisi arasında yapılan her değişikliği bağlam içinde tanımlayın. Bulgularınızın bağımsız bir HTML veya XML raporu oluşturun. Bir dosya veya klasör karşılaştırmasına yer imleri ve yorumlar ekleyin, ardından gözden geçirilmek üzere diğer ekip üyelerine e-postayla göndermek üzere tek dosyalık bir arşiv olarak kaydedin. Yazılım mühendisleri ve web geliştiricileri için: farklı kaynak dosya sürümlerini karşılaştırın, anlayın ve birleştirin. İster tek tek dosyaları karşılaştırıyor ister kaynak kodun tüm dallarını uzlaştırıyor olun, hızlı ve doğru çalışın. Sizin tarafınızdan ve bir meslektaşınız tarafından yapılan değişiklikleri ortak bir ata sürümüyle bütünleştirmek için üç yönlü karşılaştırma kullanın. Sağlanan FTP eklentisini kullanarak bir web sitesini hazırlık alanıyla FTP üzerinden senkronize edin Sürüm ve kalite kontrol yöneticileri için: Belirli bir sürüm için her dosyada yapılan her değişikliği bildiğiniz ve anladığınız konusunda tam güven vermek için farklı kaynak kodu dallarını karşılaştırın. Yalnızca beklenen dosyaların değiştirildiğinden emin olmak için ürün sürümlerini karşılaştırın. Denetim amacıyla bir HTML veya XML değişiklik raporu oluşturun. Diğer kullanıcılar: İster metin dosyalarının birden çok revizyonuyla çalışıyor olun, ister birden çok klasör hiyerarşisini senkronize halde tutmanız gerek (örneğin, bir masaüstü ve dizüstü bilgisayar arasında), Merge hızlı ve doğru çalışmanıza yardımcı olarak zamandan tasarruf etmenize ve hataları azaltmanıza yardımcı olabilir .
Özellikleri

Metin karşılaştırma ve birleştirme
  • Birleştirme, program kaynak kodu, XML ve HTML dosyaları gibi metin dosyalarının farklı revizyonlarını karşılaştırmanıza ve bunlarla çalışmanıza olanak tanır. Birleştirme, metni Microsoft Office, OpenDocument, PDF ve RTF dosyalarından çıkarabilir ve karşılaştırabilir. XML dosyaları, değişiklikleri daha net görmenize yardımcı olacak özel biçimlendirmeyle gösterilebilir. ASCII, MBCS ve Unicode karakter kodlamalı dosyaları destekler.
  • Birleştirme, satırlar içindeki değişikliklerin ayrıntılı vurgularını gösterir. Boşluk ve satır sonlarındaki farklılıkları ve ayrıca belirtilen normal ifadelerle eşleşen satırlardaki değişiklikleri yok sayacak şekilde yapılandırılabilir. İkincisi, zaman damgaları veya genişletilmiş sürüm kontrolü anahtar kelimeleri gibi önemsiz değişiklikleri göz ardı etmek için kullanışlıdır.
  • Renk kodlu yan yana karşılaştırma, dosyalar arasındaki benzerlikleri ve farklılıkları bir bakışta tespit etmeyi kolaylaştırır. İlişkili olduklarını açıkça gösteren belgeler arasında bağlantı çizgileri çizilir.
  • İşaretle ve tıkla birleştirme, her dosyanın son birleştirilmiş sürüme eklemek istediğiniz bölümlerini yalnızca düğmelere tıklayarak seçmenize yardımcı olur. Sınırsız geri alma özelliğine sahip yerinde düzenleyici, birleştirilmiş dosya üzerinde siz onu oluştururken tam kontrol sağlar. Metin karşılaştırma ekranı, birleştirme ilerledikçe dinamik olarak güncellenir.
Yaygın ofis dosya biçimlerindeki metni karşılaştırın Microsoft Office, OpenDocument, PDF ve RTF dosyalarından metin içeriğini çıkarın ve karşılaştırın. Diğer uygulamalardan metin kopyalayın ve doğrudan bir metin karşılaştırmasına yapıştırın. (Ofis belgesi düzeninin ve biçimlendirmesinin metin karşılaştırmalarında gösterilmediğini unutmayın.) Görüntü ve ikili dosya karşılaştırması Birleştirme yalnızca metin dosyalarını karşılaştırmaz. Birçok farklı görüntü dosyası türünü karşılaştırmak için görüntü karşılaştırmasını kullanın ve hangi piksellerin değiştirildiğini anında görün. İkili karşılaştırma, veri dosyalarındaki farklılıkları bayt düzeyinde belirlemenizi sağlar. Üç yollu karşılaştırma ve otomatik birleştirme
  • Merge Professional, Standard Edition'ın iki yönlü görsel dosya karşılaştırma ve birleştirmesine gelişmiş üç yönlü görsel dosya karşılaştırma ve birleştirme ekler. Bu, özellikle aynı dosya kümesi üzerinde birden fazla kişi çalıştığında kullanışlıdır.
  • Otomatik Birleştirme, en büyük dosyaların bile hızlı bir şekilde uzlaştırılmasını sağlar. Üç yönlü dosya karşılaştırmaları, doğrudan üç yönlü bir klasör karşılaştırmasından başlatılabilir ve kaynak kodun tüm dallarının verimli entegrasyonuna olanak tanır.
Klasör hiyerarşisi karşılaştırması ve senkronizasyonu
  • Birleştirme, klasör hiyerarşisi karşılaştırmasını ve senkronizasyonunu destekleyerek tüm dizin ağaçlarını karşılaştırmanıza ve birleştirmenize olanak tanır. Bu, kaynak kodunun veya web sayfalarının farklı sürümlerindeki değişiklikleri tespit etmek için idealdir. Kaydedilebilir CD'lerin veya USB kontrol çubuklarının içeriğini doğrulamak için verimli bayt bayt karşılaştırma seçeneğini bile kullanabilirsiniz.
  • Çeşitli arşiv biçimleri (.zip, .tar, vb.) Desteğiyle, Birleştirme, arşivleri klasörlermiş gibi karşılaştırmanıza olanak tanır †. Bir arşivin içeriğini bir klasörle karşılaştırın, içeriğini doğrulayın veya arşivin oluşturulmasından bu yana hangi dosyaların değiştiğini görün.
  • Professional Edition of Merge, üç yönlü klasör karşılaştırmasını (otomatik birleştirme özelliğine sahip) destekler ve bir klasör hiyerarşisinin iki revizyonunun ortak atalarıyla veya başka bir klasör hiyerarşisiyle birleştirilmesini sağlar. Bu, özellikle bir kaynak kodu kontrolü veya yazılım konfigürasyon yönetim sistemi ile birlikte kullanıldığında yararlı olabilir.
Sistem Gereksinimleri

macOS 10.13.6 veya üstü 64 bit
Ekran Görüntüleri

İndirme Linkleri

Turbobit

59 MB .zip






Yorum ekle

Yorum yapmak için tıklayın

Duyuru

MAC bilgisayarlar üzerine aradığınız tüm içerikleri bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz macindir.com’a hoşgeldiniz.


Sitemizde macOS sistemler için aradığınız full oyunları ve full programları bulup indirebilirsiniz. Tüm içeriklerimiz full sürümdür. İlgili aktivasyon araçları da içerisindedir.


Turbobit linklerimiz üzerinden premium alarak hem bize katkıda bulunabilir, hemde daha hızlı indirme yapabilirsiniz. Kırık linkleri lütfen yorum yaparak bildirin.