Anasayfa » Artlantis 2020.2 9.0.2.21255 Multilingual Mac
Grafik - 3D - Animasyon

Artlantis 2020.2 9.0.2.21255 Multilingual Mac


Hakkında

Artlantis 2020.2 9.0.2.21255 VR görüntülerinde bir öncü olan Artlantis, 110'dan fazla ülkede yaklaşık 100.000 mimar, iç mimar, peyzaj, şehir plancısı ve uzay planlamacısı fethetti. CPU tabanlı bir uygulama olan Artlantis, uzmanlar, ileri düzey kullanıcılar ve yeni başlayanlar tarafından, çarpıcı bir fotoğraf gerçekçiliği ile fikirlerini simüle etmek, sunmak ve iletmek için kullanılır. RAL Colours Artlantis 2020, mimarlık ve bina inşaatı dünyasında belirleyici boya standartları olan Ral Effect, RAL Design ve RAL Classic renk şemasından 243 kodlanmış renk ve renk tonu sunar. Gürültü giderici aracı Genellikle gölgelendiricilerin yansımasıyla üretilen kaplamalarınızdan gelen gürültüyü azaltın, hatta iptal edin. Resminizde biraz gürültü ister misiniz? Bu seçeneği etkinleştirip etkinleştirmediğinize kendiniz karar verin. Gürültü Giderici aracı görüntünün piksellerini analiz eder ve paraziti azaltır. 3D Çim Entegre Medya kataloğu, yeni ayarlarla geliştirilmiş 4 yeni çim türü ve 6 güncellenmiş 3D çim türü sunar: çim tutamlarının rengini ayarlayın, yoğunluk değişimlerini uygulayın - boyut, bölgeye göre otomatik olarak hesaplanır. ” Portallar aracı Portallar: Artlantis'te ışığı yönetmek için yeni bir optimizasyon ayarı. Oluşturmalarınızın hızlı hesaplanması için düşük ayarları kullanırken, bu seçenek iç mekan sahnelerinizin aydınlatmasını iyileştirir ve görüntüdeki paraziti giderir.

Sistem Gereksinimleri

macOS 10.12 veya üstü 64 bit
Ekran Görüntüleri

İndirme Linkleri

Turbobit

3.39 GB .zip






Yorum ekle

Yorum yapmak için tıklayın

Duyuru

MAC bilgisayarlar üzerine aradığınız tüm içerikleri bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz macindir.com’a hoşgeldiniz.


Sitemizde macOS sistemler için aradığınız full oyunları ve full programları bulup indirebilirsiniz. Tüm içeriklerimiz full sürümdür. İlgili aktivasyon araçları da içerisindedir.


Turbobit linklerimiz üzerinden premium alarak hem bize katkıda bulunabilir, hemde daha hızlı indirme yapabilirsiniz. Kırık linkleri lütfen yorum yaparak bildirin.