Anasayfa » Arturia V Collection 7 19.11.2019 Mac
Ses Düzenleme

Arturia V Collection 7 19.11.2019 Mac


Hakkında

Arturia, en yeni V Collection baskısının geldiğini açıkladı: reimagined tarihi sentezlerin ve klavyelerin amiral gemisi antolojileri. 24 yazılım enstrümanı ve binlerce önceden ayarlanmış ses içeren V Collection 7, “müzisyenler, yapımcılar, ses tasarımcıları ve klavye hayranları için olmazsa olmaz referanslar” olarak faturalandırılır. Yeniden Keşfedilen Efsanevi Klavyeler V Koleksiyon 7'de, Arturia düzinelerce onurlandırılmış enstrümanların doğru yazılım sürümlerini oluşturmak için modelleme tekniklerini kullandı. Özel True Analog Emülasyonları (TAE) ve gelişmiş fiziksel modellemeleri, bu efsanevi enstrümanları yazılım olarak parmaklarınızın ucuna getiriyor. Yeni Aletler Mellotron V Legendary Tape Keyboard Orijinal enstrüman, bir tuşa dokunarak orkestra ve koro seslerine açılan kapıların kilidini açarak hangi klavye oyuncularının yapabileceğini yeniden tanımladı. Arturia'nın yeniden keşfedilen sürümleri yalnızca orijinal Mellotron kasetlerinin tümünü değil, aynı zamanda kendi örneklerinizi orijinal kaset emülasyonuyla içe aktarıp oynamanıza izin veriyor. Synthi V British Silver Machine Modüler sentezde yeni bir dönüşe neden olan tuhaf İngiliz “gümüş makinesi”, yazılımını koluna kadar yeni numaralarla yeniden doğuyor. Gelişmiş bileşen modellemesi, Arturia'nın gelişmiş modülasyon ve karışıma eklenmiş güçlü etkileri ile vahşi, öngörülemeyen doğasını bile modellemesini sağlar. CZ V Faz Distorsiyon Kültü Klasik Kendi başına bir efsane haline gelen bütçe synth. Dijital synth devrimini kitlelere getiren araç artık sizin emrinizde. Özel editör, büyük modülasyon potansiyeli ve etkileri ile programlanması kolay faz bozulma sentezi.
İndirme Linkleri

Turbobit

6.37 GB .zip






Duyuru

MAC bilgisayarlar üzerine aradığınız tüm içerikleri bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz macindir.com’a hoşgeldiniz.


Sitemizde macOS sistemler için aradığınız full oyunları ve full programları bulup indirebilirsiniz. Tüm içeriklerimiz full sürümdür. İlgili aktivasyon araçları da içerisindedir.


Turbobit linklerimiz üzerinden premium alarak hem bize katkıda bulunabilir, hemde daha hızlı indirme yapabilirsiniz. Kırık linkleri lütfen yorum yaparak bildirin.