Anasayfa » Microsoft Powerpoint 2016 v16.17 Mac OS
Ofis Slayt - Resim Şov

Microsoft Powerpoint 2016 v16.17 Mac OS


Hakkında

Saniyeler içinde profesyonel sunumlar tasarlayın. Powerpoint'in tasarım araçlarını kullanarak harika sunumlar elde edebilirsiniz. Sunum içerisine görsel efektler ekleyebilir, özelleştirilmiş kaliteli sunumlar ortaya çıkarabilirsiniz. Tek tıklama ile birçok işlemi bir anda yapabileceğiniz bu güzide Office yazılımı sayesinde iş akışınız hızlanacak, sunumları kısa sürede oluşturabileceksiniz. Sunumunuza bir resim ekleyin ve tercih ettiğiniz animasyonu ekleyerek harika seçeneklere ulaşın. Geçişleri ve slaytlarını çoğaltın, istediğiniz nesneleri hareket ettirin. Güvenle sunum yapın Çalışmakta olduğunuz slayt dosyasını, hemen yanınızda bulunan telefonunuza, tabletinize, PC'ye veya Mac bilgisayarınıza aktarın. Güvenli bir şekilde yorum ekleyin veya onlara yanıt verin. İkincil ekran desteği Sunuları gözden geçirmek ve prova yapmak için Office 2016 Sunum Görünümünü kullanın. Sunumunuzu ikincil bir ekranda görüntülediğinizde sunum yapan kişi görünümü, geçerli slaytı, konuşmacı notlarını ve sonraki slayt partisini görüntüler. Hızla slayt değiştirin Explorer, başka bir slayttaki slaytları değiştirmenize izin verir. Bitişik olmasa dahi, bir ızgarada seçim yapmanıza olanak tanır. İzleyenler yalnızca seçtiğiniz slayt sayfasını görür. Kontrolü tutun Sunuyu ikincil bir ekranda yansıtarak, otomatik uzatma seçeneği, yapılandırmaları ve ekipmanları yönetmek zorunda kalmadan slaytların otomatik olarak doğru ekranda görünmesini sağlayın.
Özellikleri

  • Slayt oluşturma, ön izleme
  • Animasyon ekleme
  • Slayt içerisindeki ses, video, resim gibi çeşitli medya dosyalarını görüntüleme
  • İkincil ekran desteği
  • Basit ve oldukça kolay kullanım
Ekran Görüntüleri

İndirme Linkleri

Turbobit

735 MB .zip






Duyuru

MAC bilgisayarlar üzerine aradığınız tüm içerikleri bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz macindir.com’a hoşgeldiniz.


Sitemizde macOS sistemler için aradığınız full oyunları ve full programları bulup indirebilirsiniz. Tüm içeriklerimiz full sürümdür. İlgili aktivasyon araçları da içerisindedir.


Turbobit linklerimiz üzerinden premium alarak hem bize katkıda bulunabilir, hemde daha hızlı indirme yapabilirsiniz. Kırık linkleri lütfen yorum yaparak bildirin.