Anasayfa » Universe Sandbox 24.1.2 35469
Simülasyon

Universe Sandbox 24.1.2 35469


Hakkında

Universe Sandbox  24.1.2, hayal edilemez bir ölçekte oluşturmanıza, yok etmenize ve etkileşime girmenize izin veren fizik tabanlı bir uzay simülatörüdür. Evrenimizin güzelliğini ve gezegenimizin kırılganlığını ortaya çıkarmak için gerçek zamanlı yerçekimi, iklim, çarpışma ve maddi etkileşimleri birleştirir. Evren Sandbox, HTC Vive, Oculus Rift + Touch ve Windows Mixed Reality'yi destekleyen masaüstü sürümünü ve VR modunu içerir. Newton mekaniğini kullanarak Gravity N-body simülasyonunu neredeyse her hızda simüle edin . Gerçek bilim, gerçek fizik, süper bilgisayar gerekmez. Gezegenler ve Yıldızlar Çarpışması, erimiş kraterleri geride bırakan devasa gezegensel cisimlerin çarpışmalarını aklından geçir. Kendi Sistemlerinizi Oluşturun Bir yıldızla başlayın, sonra bir gezegen ekleyin. Aylar, yüzükler, kuyruklu yıldızlar ve hatta bir kara delik ile ladinleyin. Dünya'nın İklimi İzle Deniz buzu, Dünya'nın eğimi nedeniyle mevsimlerle büyür ve geri çekilir: eğimi değiştirin ve mevsimleri değiştirin. Veya Dünya'yı Güneş'ten daha uzağa taşıyın ve tüm gezegeni dondurun. Bir Süpernova Yıldızı Yaşını veya kütlesini yukarı kaldırarak bir yıldızın evrimleşmesini sağlayın, ardından bir süpernova'nın açılmasını izleyin. Tarihi Etkinlikleri Keşfedin Juno ve New Horizons uzay aracıyla birlikte sürün ya da tam bir güneş tutulması görüntüleyin. Gezegenleri VR'ye Atın Sadece yakalayın ve fırlatın .
Özellikleri

  • Malzeme Sistemi - Hidrojen, Demir, Kaya ve Sudan gezegenler inşa et
  • Yıldız fişekleri ve uçucu yollar
  • Prosedürel olarak oluşturulan gezegenler, yıldızlar ve galaksiler
  • pulsarlar
  • Hafif çözgülü kara delikler
  • Orijinal film müziği Macoubre
  • 20'den fazla dil desteği
Sistem Gereksinimleri

Sistem: OSX 10.12 veya üstü İşlemci: 1.6GHz çift çekirdekli Bellek: 2 GB RAM
Ekran Görüntüleri

İndirme Linkleri

Turbobit

783 MB .zip






Yorum ekle

Yorum yapmak için tıklayın

Duyuru

MAC bilgisayarlar üzerine aradığınız tüm içerikleri bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz macindir.com’a hoşgeldiniz.


Sitemizde macOS sistemler için aradığınız full oyunları ve full programları bulup indirebilirsiniz. Tüm içeriklerimiz full sürümdür. İlgili aktivasyon araçları da içerisindedir.


Turbobit linklerimiz üzerinden premium alarak hem bize katkıda bulunabilir, hemde daha hızlı indirme yapabilirsiniz. Kırık linkleri lütfen yorum yaparak bildirin.