Anasayfa » Waves 13 Komple v11.04.2022 Mac
Ses Düzenleme

Waves 13 Komple v11.04.2022 Mac


Hakkında

Waves, profesyonel ve tüketici elektroniği ses pazarları için dünyanın önde gelen ses eklentileri ve sinyal işlemcileri geliştiricisidir. Dünya çapında hit plaklarda, büyük sinema filmlerinde ve popüler video oyunlarında duyulan Waves'in son teknoloji yazılım ve donanım işlemcileri, izlemeden karıştırmaya, mastering, yayın, canlı ses ve daha fazlasına kadar ses üretiminin her alanında kullanılmaktadır. Waves, Pro Tools, Logic, Cubase, Ableton ve diğer popüler ana bilgisayarlar için VST, TDM, RTAS ve AU formatlarında Native ve SoundGrid ses eklentileri sunar. Nx Germano Studios New York, orijinal olarak The Hit Factory olarak bilinen efsanevi NYC stüdyosunun birinci sınıf akustiğini kendi kulaklık setinize getiriyor. Mikslerinizi, özel olarak oluşturulmuş stereo ve surround izleme sistemleriyle tamamlanan ikonik kontrol odasının hassas bir modelinde izleyin - böylece her yerde, her zaman daha iyi miksler oluşturabilirsiniz. David Bowie, Stevie Wonder, Rolling Stones, Bruce Springsteen ve Michael Jackson'dan Travis Scott, Kendrick Lamar, Rihanna, Post Malone, J Balvin ve Kanye West'e kadar Germano, her türden ünlü sanatçı için en iyi seçim oldu. Yaklaşık elli yıldır, rock ve pop ikonlarından hip hop kraliyetine kadar büyük yapımcılar ve sanatçılar, imza güçleri, vuruşları ve kulübe layık düşük seviyeler için Germano'nun kontrol odalarına akın ettiler. Nx Germano Studios eklentisi, kanal karışması, işitsel gecikmeler (ITD), filtreler (ILD), oda yansımaları, ve kafa hareketi takibi. Artık mikslerinizi Germano'nun en üst düzey stereo monitörleri aracılığıyla kontrol edebilirsiniz: NS10 yakın alanlar; çift ​​18 inç subwoofer'lı özel Exigy S412G dört yollu sistem; ve Germano Acoustics A2s. Ayrıca, Germano'nun beş Germano Acoustics A2 hoparlör ve subwoofer ile donatılmış 5.1 sistemiyle surround kulaklık için miksaj yapabilirsiniz. Nx Germano Studios ile şunları yapabilirsiniz: Kendi kulaklık setinizde herhangi bir sisteme çeviren miksler oluşturun Hit-sound başarısı için akustik olarak ayarlanmış yüksek kaliteli bir izleme ortamında parçalarınızı kontrol edin Stereo, surround, düşük son yanıt için daha iyi miks kararları verin, derinlik ve daha fazlası - nerede olursanız olun, herhangi bir kulaklık seti ile. Stüdyo kurulumunuzda akustik zorluklar varsa veya hareket halindeyseniz, ünlü Germano Studios'ta izlemek için kulaklığınızı takın. Sağlam bir akustik ortama erişiminiz varsa, Nx Germano Studios size başka bir olağanüstü izleme referansı sunar.
Ekran Görüntüleri

İndirme Linkleri

Turbobit

10.10 GB .dmg






Yorum

Yorum yapmak için tıklayın

Duyuru

MAC bilgisayarlar üzerine aradığınız tüm içerikleri bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz macindir.com’a hoşgeldiniz.


Sitemizde macOS sistemler için aradığınız full oyunları ve full programları bulup indirebilirsiniz. Tüm içeriklerimiz full sürümdür. İlgili aktivasyon araçları da içerisindedir.


Turbobit linklerimiz üzerinden premium alarak hem bize katkıda bulunabilir, hemde daha hızlı indirme yapabilirsiniz. Kırık linkleri lütfen yorum yaparak bildirin.