Anasayfa » SQLPro Studio 2020.38 Mac
Programlama - Geliştirme

SQLPro Studio 2020.38 Mac


Hakkında

SQLPro Studio 2020.18, Postgres, MySQL, Microsoft Management Studio ve Oracle veritabanları için premium veritabanı yönetim aracıdır.
Özellikleri

Harika özelliklerden bazıları şunlardır: + Intellisense / SQL otomatik tamamlama. + Özelleştirilebilir temalarla sözdizimi vurgulama (karanlık dahil). + Optimum kullanıcı deneyimi için sekmeli tabanlı arayüz. + Tablolara, görünümlere, sütunlara, dizinlere ve çok daha fazlasına hızlı erişim de dahil olmak üzere, bağlam farkında veritabanı ağacında gezinme! + SQL Güzelleştirici / biçimlendirici. + Veritabanı çapında arama. + NTLMv2 desteklenir (ancak zorunlu değildir). + Netbios desteği. + Ek güvenlik için ana şifre desteği. SQLPro Studio aşağıdaki veritabanı sunucularını destekler: + MySQL ve MariaDB + PostgreSQL + Microsoft SQL Server (2005 ve üstü) + Oracle (8i ve üstü)
Sistem Gereksinimleri

macOS 10.9 veya üstü 64 bit
Ekran Görüntüleri

İndirme Linkleri

Turbobit

82 MB .zip






Yorum ekle

Yorum yapmak için tıklayın

Duyuru

MAC bilgisayarlar üzerine aradığınız tüm içerikleri bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz macindir.com’a hoşgeldiniz.


Sitemizde macOS sistemler için aradığınız full oyunları ve full programları bulup indirebilirsiniz. Tüm içeriklerimiz full sürümdür. İlgili aktivasyon araçları da içerisindedir.


Turbobit linklerimiz üzerinden premium alarak hem bize katkıda bulunabilir, hemde daha hızlı indirme yapabilirsiniz. Kırık linkleri lütfen yorum yaparak bildirin.