Anasayfa » Adobe Photoshop Lightroom Classic CC 2019 v8.2.1 MacOS
Fotoğraf

Adobe Photoshop Lightroom Classic CC 2019 v8.2.1 MacOS


Hakkında

Fotoğraflarınızı, masaüstü için optimize edilmiş olan uygulama ile düzenleyin ve düzenleyin. Lightroom Classic CC, fotoğraflarınızın muhteşem görünmesini sağlamak için güçlü bir tıklama araçları ve gelişmiş kontroller sunar. Tüm fotoğraflarınızı masaüstünüzde kolayca düzenleyin ve çeşitli şekillerde paylaşın.
En iyi atışların. Daha da iyi oldu.
Fotoğraflarınız sahneyi her zaman hatırladığınız şekilde yansıtmaz. Ancak Lightroom Classic CC ile fotoğraflarınızda en iyisini ortaya çıkarmak için gereken tüm masaüstü düzenleme araçlarına sahipsiniz. Renkleri patlatın, donuk görünümlü çekimleri canlı hale getirin, dikkat dağıtıcı nesneleri kaldırın ve eğri çekimleri düzeltin. Ayrıca, en son sürüm, daha önce hiç olmadığı kadar hızlı çalışabilmeniz için gelişmiş performans sunar.
Sistem Gereksinimleri

macOS 10.12 veya üstü 64-bit
İndirme Linkleri

Turbobit

1.29 GB .zip






Yorum

Yorum yapmak için tıklayın

Duyuru

MAC bilgisayarlar üzerine aradığınız tüm içerikleri bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz macindir.com’a hoşgeldiniz.


Sitemizde macOS sistemler için aradığınız full oyunları ve full programları bulup indirebilirsiniz. Tüm içeriklerimiz full sürümdür. İlgili aktivasyon araçları da içerisindedir.


Turbobit linklerimiz üzerinden premium alarak hem bize katkıda bulunabilir, hemde daha hızlı indirme yapabilirsiniz. Kırık linkleri lütfen yorum yaparak bildirin.