Anasayfa » Skylum Software Bundle 2020 Update -16.03 MacOS
Fotoğraf

Skylum Software Bundle 2020 Update -16.03 MacOS


Hakkında

Skylum Software Bundle 2020 Update -16.03  Skylum ekibi fotoğrafçılık konusunda tutkulu. Şimdiye kadarki en çarpıcı resimleri oluşturmak için her seviyedeki fotoğrafçılara ilham veren bir yazılım geliştiriyoruz. Skylum, fotoğraf düzenleme yazılımı Luminar 4, Aurora HDR, Luminar 3, Photolemur, AirMagic ve Luminar Flex ile bilinir. Mac'teki milyonlarca kişi, imajlarımızı zahmetsizce geliştirmek için yazılımımızı zaten kullanıyor. Luminar 4 Luminar 4, fotoğraf düzenleme yazılımının halihazırda doymuş dünyasında kendi nişini oyuyor. Skylum'un son ürünü olan Luminar 4, fotoğraflarını düzenleme sürecini kolaylaştırmak isteyen fotoğrafçılar için mükemmel olan kullanımı kolay düzenleme araçlarıyla doludur. Aurora HDR 2019 Mac için en çok satan HDR fotoğraf editörü. Dünyanın en ünlü HDR fotoğrafçısı Trey Ratcliff ile işbirliği içinde hazırlandı. Luminar 3 Yeniliklerle dolu en sezgisel profesyonel fotoğraf editörü. Daha kısa sürede inanılmaz fotoğraflar oluşturacaksınız. Luminar Flex Eklenti, uzantı veya harici düzenleyici olarak çalışan çoğu fotoğraf düzenleme aracı için yeni bir ek. Luminar Flex, mevcut iş akışınıza bağlı kalmayı seçerseniz, yine de Luminar'ın AI teknolojisini ve yaratıcı görüntü düzenleme araçlarını kullanabileceğiniz anlamına gelir. Photolemur 3 Otomatik! Photo Enhancer, yapay zeka yardımıyla tüm fotoğraflarınızı tek bir tıklamayla düzenleyecektir. AirMagic Drone Fotoğrafçılığı Artırın. Otomatik olarak. AI ve gelişmiş algoritmalar ile çalışan AirMagic, hava fotoğraflarınızı otomatik olarak geliştirir. Tüm resimlerinizi uygulamaya sürükleyip bırakın ve teknolojinin işi yapmasına izin verin.
Sistem Gereksinimleri

OS X 10.11 veya üstü 64 bit
İndirme Linkleri

Turbobit

1.34 GB .zip






Yorum ekle

Yorum yapmak için tıklayın

Duyuru

MAC bilgisayarlar üzerine aradığınız tüm içerikleri bulabileceğiniz ve indirebileceğiniz macindir.com’a hoşgeldiniz.


Sitemizde macOS sistemler için aradığınız full oyunları ve full programları bulup indirebilirsiniz. Tüm içeriklerimiz full sürümdür. İlgili aktivasyon araçları da içerisindedir.


Turbobit linklerimiz üzerinden premium alarak hem bize katkıda bulunabilir, hemde daha hızlı indirme yapabilirsiniz. Kırık linkleri lütfen yorum yaparak bildirin.